De skabte Danmark

Industriens Historie 1-3 er den fascinerende historie om erhvervslivets udvikling i Danmark. Fra landbrugssamfundet i 1870'erne og frem til det højteknologiske informationssamfund, hvor industrien er velfærdssamfundets motor.

Gennem 3 DVD'er og kilometervis af unikke filmoptagelser oplever vi, hvordan produkterne udvikles og arbejdspladserne etableres for dermed at skabe den vækst, der er blevet rygsøjlen i vores velstand og nøglen til fremtiden.

 


> Bacon, brød og bajere

> Når gløderne springer

> Over alle grænser

Filmtrilogi

DVD-boxen De skabte Danmark består af titlerne: ”Bacon, brød og bajere”, ”Når gløderne springer” og ”Over alle grænser”.
Knap 5 timers samlet underholdning.

Køb boxen eller DVD'erne hver for sig.
 

Vores industrielle kulturarv

Filmtrilogien sammenstykker en omfattende mosaik over vores industrielle kulturarv: Fra små enmands-virksomheder til vigtige globale virksomheder.

De skabte Danmark er helt igennem danskernes egen historie: Metervis af filmoptagelser er hentet frem fra de dybe arkivhylder hos Dansk Industris medlemmer, organisationer, lokalarkiver og lokalhistoriske foreninger – eller indsendt af danske borgere, som med deres enestående filmklip er med til at skildre industriens historie gennem det sidste århundrede.