7. Oktober 2008

Nye flotte DVD-bokse

Tre nye DVD-bokssæt er udkommet: "Livet under besættelsen 1-4", "Livet på landet 1-3" og "De skabte Danmark" med trilogien Industriens historie 1-3.

Livet under besættelsen - nu med helt nyt materiale.
Den nye DVD-boks ”Livet under besættelsen 1-4” er det største filmværk om besættelsestiden i Danmark - og nu med helt nyt materiale.

Foruden den anmelderroste trilogi om besættelsen indeholder boksen en helt ny DVD med unikke optagelser af den berømte modstandsmand Flammen og fantastiske billeder optaget af modstandsbevægelsens illegale fotografer. 

De skabte Danmark
Historien om danskernes arbejdspladser gennem 100 år "De skabte Danmark ” handler om de arbejdspladser hvor vores forældre og bedsteforældre tjente til dagen og vejen – og var med til at grundlægge velfærdssamfundet.

Det er historien om baggårdsvirksomhederne der blev til globale giganter, selskaberne som blev overhalet af udviklingen – og de mange små virksomheder, som den dag i dag udgør dansk erhvervslivs rygrad. 

Landbrugets historie samlet i ny DVD-boks
Med udgivelsen af DVD-boksen ”Livet på Landet” får danskerne mulighed for at opleve landbrugets rivende udvikling fra første parket.

Gennem tre unikke film følger vi hverdagslivet på slægtsgården og livet i marken igennem et århundrede. 100 år som markant ændrede Danmarks vigtigste erhverv – og prægede samfundet,som vi kender det i dag. 

 

Besættelsen og landbrugets og industriens udvikling gennem 100 år. 3 nye boks-sæt fra danskernes egen Historie. 
> Livet under besættelsen 1-4

> Livet på landet 1-3

> De skabte Danmark. Industriens Historie 1-3